MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 79 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 249 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 119 LEI
Stoc DA

CEL MAI VANDUT

Preţul nostru 79 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 239 LEI
Stoc DA

CUM CUMPAR
CUM CUMPAR

Pasul 1. Alege produsele

Pentru a gasi produsele ce te intereseaza de pe site-ul www.patulnostru.ro poti accesa categoria de interes din meniul din stanga. Cu un singur click pe produsul dorit intri in descrierea detaliata a  produsului, unde poti vizualiza toate specificatiile produsului, toate  fotografiile acestuia, pretul, disponibilitatea, garantia, chiar si  valoarea necesara pentru a primi produsele la tine acasa. Multe dintre produsele de pe site beneficiaza de discounturi majore fata de pretul de retail. Tot aici poti cere mai multe informatii despre produs poti comenta produsul si il  poti compara cu alte produse. Toate acestea pentru a fi sigur ca  produsul respectiv este exact cel dorit de dumneavoastra si este la cel  mai bun pret.

Pasul 2. Adauga-le in cos

Cu un singur click pe  produsul este adaugat in cosul tau de cumparaturi. Poti continua cautarea altor produse pentru a le adauga in cos sau poti  alege sa vizualizezi cosul, folosind butonul "Situaţie cumpărături" din  partea dreapta a paginii sau butonul  din meniul de sus. Daca esti deja clientul nostru va trebui sa te loghezi sau sa te inregistrezi, in cazul in care esti client nou.

Pasul 3. Creeaza-ti cont

Pentru a putea cumpara,  avem nevoie in primul rand din partea ta de datele facturii si de adresa  unde doresti sa-ti trimitem produsele, iar tu vei avea nevoie de o  adresa de email si o parola. Atentie! Datele completate in pagina de "inregistrare noua" se vor regasi pe factura ta si produsele vor ajunge la adresa  completata de catre tine. Daca datele completate sunt corecte putem  evita eventualele probleme legate de livrare si garantii.

Pasul 4. Finalizeaza comanda

In cosul de cumparaturi  poti vizualiza toate produsele adaugate de tine, poti modifica  cantitatea acestora si chiar sterge produsele ce le-ai adaugat din  greseala. Tot aici trebuie sa alegi daca vrei produsele la tine acasa. Cu un singur click pe  ai finalizat cumparaturile. Felicitari!

PASUL 5  TRANSMITE COMANDA


Daca nu doriti sa urmati cei 4 pasi de mai sus pentru a cumpara online, ne puteti contacta prin telefon la 0771.659.582  sau 0773.780.899 sau prin e-mail la comenzi@patulnostru.ro
N2M2OTY