MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 129 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 119 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 13 LEI
Stoc DA

CEL MAI VANDUT

Preţul nostru 139 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 39 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 179 LEI
Stoc DA

RETURNAREA PRODUSELOR


RETURNAREA PRODUSELOR


Returnarea produselor facute la www.patulnostru.ro este un procedeu simplu.

Returnarea produselor

Informații privitoare la returnarea produselor:

 

Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi!

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de ambalajele originale cu care a fost livrat, de etichete și de actele însoțitoare. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile S.C. ACTUAL SUPERB MARKET S.R.L. va fi refuzat.

Returnarea se poate face prin orice firma de curierat rapid. Nu acceptăm retururi expediate prin Poșta Română. Coletul nu se returneaza cu RAMBURS, coletul NU se returneaza cu plata transportului la noi. Aceste colete vor fi imediat refuzate.

După ce returul ajunge la noi, se anunță dorința rambursării contravalorii comenzii prin Mandat Poștal. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. În cazul în care dorești restituirea sumei de bani, este necesar să ne contactezi telefonic, pentru a ne comunica acest lucru!

Cheltuielile legate de transportul retururilor, cât și a comenzilor alese în schimbul acestora vor fi suportate de către client.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Legea se adreseaza doar persoanelor fizice, nu si societatilor comerciale.

Produsele vor fi returnate (pachet complet, așa cum au fost primite și după caz împreună cu produsele cadou) conform celor de mai jos:

S.C. ACTUAL SUPERB MARKET S.R.L.

Adresa de corespondența :

Str. Puieților, nr 36, Sector 2, București,

Telefon : 0771.659.582 / 0773.780.899

La returnarea produselor contravaloarea transportului va fi suportata de client, iar produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 3 ). Returul banilor se v-a realiza de 2 ori pe luna in data de 15, respectiv 30 a fiecarei luni.

In momentul in care se solicita schimbarea produselor comandate, din orice motiv, clientul va suporta taxa de curierat in valoare de aprox. 25 lei (trimiterea si returnarea coletului).

NDIyOW